Dobře utajené šťavnaté kuřátko

12. 07 2013 | 17.18

 085

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Co potřebuješ:

800 g kuřecích prsou
100 g majolky
50 g tatarky
100 g tence krájených plátků z vepřového kolene
2 lžíce tandoori masala

Jak na to:

Majolku a tatarskou omáčku smícháme s tandoori. Maso opláchneme, osušíme a každé prso obalíme dvěma plátky kolene.
Naskládáme do zapékací mísy a rozetřeme na ně tandoori směs. 

Zakryjeme alobalem a pečeme asi 40 minut při 190°C.

Podáváme s brambory, rýží, pečivem, zeleninovým salátem,

Poznámka

Zde se sádlovými brambory pečenými v sáčku.

 

092

 

085