Sádlové brambory v pečicím sáčku

25. 04 2014 | 20.23

Brambory... Ale jaké brambory!

Bez loupání, bez nádobí, neuvěřitelně dobré díky sádlu, ve kterém se pečou. Vyzkoušíte? :-)

 

 

 

 

 

DSCN1017

 

 

 

 

 

  

Co potřebuješ:

1 kg opraných mladých brambor
2 lžičky kmínu
2 lžíce sádla
sůl, libovolné čerstvé bylinky


Sáček pro pečení v troubě (zakoupíte v domácích potřebách).

Jak na to:

Brambory nakrájíme na dvoucentimetrové plátky nebo na čtvrtky.

Vhodíme do sáčku, přidáme všechny ostatní suroviny, dobře utěsníme a pečeme v troubě cca 50 minut při 190°C.

 

DSCN1052

 

DSCN1037

 

DSCN1024