Když se vám nechce moc patlat s večeří, udělejte si fazole. Já samozřejmě s masem, protože bez masa bych se prostě nenajedl. Receptík jednoduchý, jídlo jedlé - je to takový "staromládenecký" eintopf. Ingredience opět "přiměřeně", seznam v textu.
Nasekejte si na drobno jednu středně velkou cibuli, a do sklovata ji osmažte na oleji - používám olivový. Přidejte mleté vepřové - asi 30-50 deka, dobrá je pro tenhle účel kauflanďácká směs se sýrem, ale není podmínkou. Osolte je-li třeba, opepřete - podle chuti. Poduste do měkka. Následně tomu přidejte plechovku bílých fazoli v rajčatové omáčce a plechovku červených fazolí v chilli(!) omáčce. Pokud vám to není proti srsti tak i plechovku žampiónů - bez nálevu, opět nejsou nezbytné. Všechno dohromady prohřejte a můžete podávat. Třeba s chlebem.
Dobrou chuť.