Myšlenka dne 15. 05. 2013

15. 05 2013 | 22.25

Lidé jedí příliš mnoho kalorií, ale ne dostatek skutečných živin, jsou tak v trvalém stavu podvýživy a současného přejídání se. Výsledkem je samozřejmě to, co vidíme dnes: epidemický výskyt obezity, cukrovky, rakoviny, srdečních nemocí, deprese, selhávání ledvin, nemoci jater a spousta dalších věcí.

Tyto nemoci jsou všechny způsobeny kombinací podvýživy a expozice toxickým chemikáliím (plus dalším faktorům, jako emocionální trauma, nedostatek pohybu atd.). Mikrovlny činí podvýživu prakticky automatickou, a nechat se vystavit toxickým chemikáliím je snadné, zkrátka stačí jíst zpracované potraviny (které jsou univerzálně vyráběny s přídavkem toxických chemikálií, které jsou vydávány za konzervanty, barviva, posilovače chuti atd.).