Dneska se mi povedl tak luxusní segedín, že si musím napsat přesný postup. Už ho chci navždy jíst jen takhle strašně dobrej!
Rozpálit olej, nadrobno nakrájenou cibulku na něj. S prvníma nahnědlýma kostičkama cibulky vhodit na malé kousky nakrájené (víceméně) jen libové maso (vepřová kýta). Nechat zatáhnout a bez podlévání dusit, až se vysmahne šťáva. Osolit, přidat mletý kmín a spoustu červené papriky, malinko opéct, trochu podlít. Pod pokličkou dusit, občas malinko podlévat (nejlépe vývarem), až do změknutí masa. Neuspěchat!!
Vymačkat šťávu z kysaného zelí (zn. Seeburger Bio z Billy je senzační!!), překrájet, přihodit k masu, podle potřeby podlít. Dusit pomalu a dlouho, občas po troškách podlévat, dávkovat postupně šťávu ze zelí (ne všechnu, tak půl hrnku asi). Na závěr zahustit troškou Naturamylu rozmíchaného v necelém půlhrnku mléka a přidat lžíci zakysané smetany.
V nouzi jíst i s bramborovou kaší od včerejška, ta kombinace je divná a hrozně dobrá.