Okoun zapečený s parmezánem

16. 03 2010 | 20.48

Zdravím při úterku..

Hned z kraje hádanka:

PROČ JE STÁLE TAKOVÁ  z*u*vená ZIMA?!

(řešení na konci článku)

 

No tak sem si říkala, že už tu dlouho nebyl žaden recept tak tedy:

Zapečený okoun:

1) koupíme okouna. Teda já si myslím, že je to okoun, protože sa to volá pesce Persico a v obchodě neví, ako to majů volat´ po německy, ale nějaká paní v papírech našla, že je to Barsch, takže žiju s přesvědčením, že jím okouna:-)

a

Mi tato ryba chutná moc, bo je konzistenčně jak "opravdické" maso a ani moc nefičí rybinou.. jo a nemá kosti!

2) V páře si s vajíčky na večeři a s knedlíky pro zbytek rodiny uvaříme chřest, jako přílohu:

ryba

3) A protože cukiny v páře nemusím , tak si je jen bez oleje, stejně jako okouna, posypu kořením na kuře a nastrouhaným parmezánem. No a na rybu jestě do teho parezana přidám petržel. Pak všechno tak 20 min zapeču.

rybaa

4) Chaluju

......................

No a pár fotek z dnešní procházky:

hh

dva malé a jeden velký traktor:-)

Motivační pro SARGO:

komíny tu sice nemáme, ale na lampu už si vylezla?

ggg

ha

gg

4 takové tu máme kolem fotbalového hřiště.. jen motivačně, kdyby ste měli cestu kolem

 

 

Řešení hádanky:

 

Protože mi teprve nedávno přišla má, na ebay s nervami v kýblu, vyhraná zimní bunda, tož tak přeci nebudu čekat skoro rok

ich

Hezký večer

p.s. všimněte si mnou profesionálně okrojené fotky:-)