Grilovani mi stejne prijde divny. Furt pochodovat mezi kuchyni a grilem. Nosit veci sem a tam jak mravenci. Pritom vareni v kuchyni je oproti tomu tak jednoduche. Vsechno tam mate na jednom miste. Hlavne drez a vodu mate po ruce. Tady je to grilovani ale narodnim konickem. Lidi grilujou na balkone, coz mi prijde teda pekne divny. A ti ,co nemaji zahradu, ani balkon, tak se s tema grilama tahaj do parku. Nejenomze do auta narvou ten gril, ale i veskere maso, zeleninu, piti, talirky, ubrousky, kelimky a nekdy i zidle. No a jednu nedeli griloval soused, a jak nam vyudil byt, ucejtila jsem libou vuni a nevim, co me to popadlo, zachtelo se mi grilu. A tak jsme ho jeli koupit. Nechapejte to tak, ze cokoli chci, tak to koupime. Manzel chtel gril uz dlouho, ale ja furt rikala, ze je s tim hrozna prace. A taky ze je. Vubec se to neda umejt, pac ani do drezu se to nevejde.
No a tak tedy mame plynovej gril. Ma tam i takovou plotnicku na vareni (treba ryze). Gril je to jak krava, kdyz se to porovna s tema na uhli, ale my jsme jedni z tech stastnejsich, co maji pomerne velky balkon. Nektere byty tu nemaji balkon zadny a spousta jich ma pidi balkonky - tzv. kuracke, jak rikam ja, protoze se tam vejde maximalne jeden clovicek a jeste musi stat.
Dneska budem grilovat potreti. Jen se podivejte, jak nam to jde. Fotky jsou z uplne prvniho grilovani. Dobrou chut, at uz jite cokoli.

