Žádné zbytky

9. 06 2010 | 15.27

Když se k nám jdete najíst, tak snězte všechno. Já budu mít radost, že se u nás dobře vaří a vy budete mít navíc ještě pěknou prémii.

Majitelka restaurace Wafu v australském městě Sydney měla dost věčného odstraňování zbytků jídla z talířů.

Yukako Ichikawa si myslí, že pokud jídlo zákazníkům chutná, měli by ho sníst všechno. Proto zavedla speciální 30% procentní slevy pro zákazníky, kteří opravdu všechno jídlo sní. Ti, kteří nechají zbytky, platí plnou cenu.

Majitelka novinářům uvedla, že vaří velmi chutné speciality, a proto i od svých zákazníků očekává lepší chování než v jiných restauracích.

Ono také záleží na tom, jak velké ty porce jsou, ale na druhou strabu 30%,  to už je velmi slušná sleva.