Domácí pacholík

28. 03 2014 | 18.25

Taky milujete Pribináčka, Pacholíka a podobné jogurtíky, za které ale chtějí v Kaufladnu 20 korun za mini balení? Mám pro vás to nejjednodušší řešení na světě. Udělejte si domácího!

Příprava je skutečně primitivní (zvládla jsem i já!)

Budete potřebovat:
1 puding
cukr
tvaroh
mléko
(smetanu na vaření-3 lžíce)
+popř. dodatečné dochucení

Postup:
Začneme tím, že si uděláme klasický puding. Nejlepší volbou bude asi obyčejný vanilkový. V půl litru mléka(studeného! -lépe se s tím pracuje) si důkladně rozmícháte puding. Poté to za stálého míchání necháme několik minut vařit. Během toho dochutíme třemi(nebo více, pokud nebudete sladit tvaroh) lžícemi krystalového cukru.

Když máme puding hotový, necháme ho vychladit (mámina metoda je naložit to do studené vody a míchat). Teď jen připravíme tvaroh. Dáme ho do mísy a rozmícháme. V receptu tvrdí, že se do něj má přidat smetana na šlehání, jenže tu my bohužel nemáme. Pokud ji taky nemáte, stačí do tvarohu přidat malinko mléka.

Pokud už je puding dostatečně vychlazený, vmícháme ho do tvarohu.

A toť vše! Můžete samozřejmě potom určitě dochutit kakaem, popř. jahodami, nebo čímkoliv, co by vám v tom chutnalo. A musím říct, že to opravdu chutná jak originální pacholík. A možná ještě líp! :3

14.17

This is it :3