Toasty

11. 10 2008 | 13.03

Toasty. Jídlo, které u kterého známe milion obměn a přesto milujeme jen jednu. A já vám dnes nabízím tu svou.

toastovač
toastový chléb (já používám obyčejný bílý)
kečup (sladký, ostrý, s česnekem, jak kdo má rád)
máslo (ačkoli rostlinné tuky nemusím, tak tady preferuju Floru)
šunka
tvrdý sýr
česnek

1. Na jeden toast budeme potřebovat vždy 2 plátky chleba (což si myslím je jasné).
2. Jednu půlku potřeme rostlinným tukem a na druhou, natřenou kečupem, položíme na plátky nakrájený česnek
3. Teď na každou půlku položíme plátek sýra a na jednu z nich navíc jeden plátek šunky.
4. Obě poloviny k sobě přiložíme.
5. Předtím než vložíme toast do toastovače potřeme ho z vnější strany tenkou vrstvou tuku - nebude tak vysušený a bude křupavější.
6. Pár chvil necháme opéct a můžeme podávat.

Je to rychlé syté jídlo a věřím, že zachutná i vám.