Obědový čas
Dovolte si luxus příjemného oběda. Jezte pomalu a odpočívejte v příjemné společnosti známých a přátel. Nebo si vezměte svou krabičku a běžte si sednout na chvíli ven a v klidu si své jídlo vychutnejte. Pohled na kousek zeleně bude k obědu lepším společníkem než poblikávající monitor. To rozhodnutí je jen na vás. I maličkost stačí a den bude hezčí.
Togu v župánku
Balíček bílého tofu, sojová omáčka, cibule, olej, drcený kmín, česnek, bazalka, citronová šťáva, kysaná smetana
Tofu si ochutíme trochou sojové omáčky, na pánev dáme trochu oleje a restujeme nakrájenou cibuli do světle hněda, pak přidáme tofu s kmínem a česnekem ještě chvíli opékáme a nakonec zalijeme smetanou a dochutíme citronovou šťávou a bazalkou.
Smetany má být je tolik, aby se tofu obalilo jako do župánku
Jak to rychle změnit
- Mletá paprika, víc smetany, bez bazalky a máme perkelt
- Kyselá okurka, zahustíme vodou se solamylem, lžička Klare
- Dušené žampiony, víc smetany, bez bazalky
- Kari místo kmínu a česneku